Chihuahua trui

Je vraagt ​​je misschien af ​​of je chihuahua überhaupt een trui of kleding nodig heeft. Truien voor chihuahua’s zijn een modestatement, maar ze hebben ook een goede bruikbaarheid. Als je hebt geprobeerd je chihuahua aan te kleden, heb jij je misschien gerealiseerd dat hij of zij daar misschien terughoudend in is. Chihuahua’s hebben kleding nodig, vooral in de kou. Chihuahua’s hebben een dunne huid en ze zijn klein. Hierdoor verliezen ze gemakkelijk lichaamswarmte en trillen en rillen ze. Het dragen van kleding houdt ze warm, vooral in koude streken of koude klimaten. Hoewel chihuahua’s er heel schattig uitzien in truien, is het iets ongewoons voor hen en kunnen ze zich irriteren aan de materialen. Zodra je je chihuahua kleding aantrekt, kunnen ze stoppen met bewegen en stil worden. Sommige chihuahua’s proberen zelfs te bijten of te grommen en te blaffen om de trui uit te krijgen.

Dingen om in gedachten te houden bij de chihuahua trui

Soms hebben chihuahua’s truien nodig en is het nodig om kleding te kopen. Omdat hun lichaam zo klein is en hun huid dun is, krijgen chihuahua’s het snel koud. Chihuahua’s zijn ’s werelds kleinste hondenras en wegen slechts 6 pond. Dit is de reden waarom ze veel meer rillen in vergelijking met grotere rassen. Het aantrekken van kleding zoals een trui, aan je chihuahua, zal ze zeker helpen om warm te blijven. Chihuahua’s moeten droog blijven om warm te blijven. 

Een trui beschermt je chihuahua’s tegen verbranding

Naast dat een chihuahua trui gebruikt kan worden in de winter, kan het ook gebruikt worden in de zomer. Als je in een warmer klimaat leeft, houdt je chihuahua er misschien van om tijd buitenshuis door te brengen. Kleding helpt niet alleen warm te blijven in de winter, maar beschermt ook tegen de zomerzon. Blootstelling aan de zon gedurende lange perioden veroorzaakt zonnebrand en verhoogt het risico op huidkanker. Kortom, een trui in de zomer kan jouw chihuahua beschermen.

Kleding beschermt chihuahua’s tegen insecten en allergie

Insecten kunnen je chihuahua bijten. Als deze een chihuahua trui draagt, word die beschermd tegen muggen, uiteinden, vlooien, teken en bijen. Bescherming tegen insecten is een belangrijke factor als het gaat om jouw kleine chihuahua. Allergenen komen overal voor. Kleding vormt een barrière tussen de omgeving en je chihuahua. Wanneer chihuahua’s een trui dragen, hebben ze minder kans op dermatitis wat de gezondheid van jouw chihuahua ten goede komt.

Bekijk hier de bestverkochte chihuahua truien op Bol.com.