Chihuahua kerstbal

Chihuahua kerstbal: Ornamenten met een dierenthema zijn een populaire keuze voor kerstversieringen, vooral die van chihuahua’s. Van glazen puppy’s en kittens tot handbeschilderde herten en beren, er is een ornament voor elke smaak. Dierenliefhebbers zullen de brede selectie van beschikbare ornamenten met dierenthema waarderen en het feit dat ze tijdens de feestdagen kunnen pronken met hun liefde voor dieren. Terwijl Kerstmis een tijd is voor familie en vrienden, is het ook een tijd om je liefde voor het dierenrijk te tonen. Dus of je nu een met de handgeschilderde beer of een puppy kiest, zorg ervoor dat je dit jaar een ornament met dierenthema aan je kerstboom hangt. Versier je kerstboom met een kerstbal van jouw chihuahua.

Chihuahua kerstbal #1

Kerstbal chihuahua niet breekbaar

Deze kerstbal met een chihuahua erop is van hoge kwaliteit materiaal gemaakt. Het materiaal waarvan de kerstbal gemaakt is is kunststof waardoor de bal moeilijk te breken is. Perfect voor als je thuis een chihuahua of een ander huisdier hebt rind lopen die de boom waar de kerstbal in hangt kan omlopen of aanstoten. Zo blijft te bal extra lang goed, voor levenslang plezier. Deze kerstbal heeft een diameter van acht centimeter. De foto van de chihuahua op de kerstbal ziet er realistisch uit waardoor het perfect als cadeau is voor iemand die zelf een chihuahua heeft of heel erg houdt van chihuahua’s. 

chihuahua kerstbal

Chihuahua kerstbal #2

Kersthanger chihuahua

Dit is een mooie houten kersthanger in de vorm van jouw chihuahua! Standaard staat deze gegraveerd met de naam van het ras op het hondenbot maar als u direct de naam van jouw trouwe viervoeter mailt naar het email adres dat in de beschrijving van het product staat en daarbij het ordernummer en de naam doorgeeft, zetten wij in plaats van het chihuahua ras, de naam van je trouwe viervoeter op de hanger, en dat helemaal voor niets. Deze leuke kerst hangers hebben een afmeting van 10 cm in doorsnee en kunnen gesneden worden uit 3 mm multiplex waardoor ze overal mooi passen. 

Chihuahua kerstbal #3

Glazen kerstbal chihuahua

Deze collectie schattige kerstversieringen voor chihuahua’s bevat de meest populaire ontwerpen kerstballen! Elk chihuahua kerstbal is gemaakt van kleurrijk, hoogwaardig onbreekbaar materiaal en heeft een prachtige afbeelding van je favoriete hondenras met een krans om zijn nek. Daarnaast wordt de chihuahua kerstbal geleverd met een bijpassend lint met een lus om aan je kerstboom te hangen. Ook wordt geleverd in een rode geschenkdoos, waardoor deze chihuahua kerstbal een geweldig cadeau voor hondenliefhebbers is!

Bekijk hier het hele assortiment kerstballen voor chihuahua’s op Bol.com.