Chihuahua speelgoed

Als je een chihuahua hebt, weet je hoe moeilijk het kan zijn om speelgoed te vinden voor deze schattige, kleine hondjes. Ze hebben speeltjes nodig die hun interesse vasthouden, maar ook bestand zijn tegen agressieve kauwers. Om je te helpen enkele van de beste speeltjes voor chihuahua’s te vinden, hebben we deze lijst samengesteld van perfect formaat speelgoed voor chihuahua’s en andere kleine rassen. Interactief speelgoed is geweldig voor elk type hond, omdat het zowel mentale stimulatie als urenlang vermaak biedt. De volgende interactieve speeltjes zijn ook geweldig om jouw beestje iets te doen te geven terwijl je weg bent. Chihuahua speelgoed helpt problemen met verlatingsangst voorkomen. 

Chihuahua speelgoed – Interactieve Puzzel

Dit traktatiedoolhof wordt beschouwd als een spel van niveau 2 voor je beste vriend die de spellen van niveau 1 al onder de knie heeft. Het is felgekleurd en vereist dat jouw chihuahua verschillende stappen combineert om de verborgen traktatie te vinden. Je vult het met brokken of zijn favoriete traktatie. Dan zet je het op de grond en laat je haar een rondje draaien. Terwijl het speelgoed ronddraait en jouw chihuahua ermee speelt, geeft de traktatiedispenser de verborgen juweeltjes vrij waar jouw hondje dol op zal zijn. Het heeft geen extra verwijderbare onderdelen, en is gemakkelijk schoon te maken met water en zeep. Natuurlijk moet u de traktaties die jouw kleine man niet gevonden heeft, verwijderen. Bovendien is dit puzzelspeelgoed ontworpen met de gezondheid van jouw chihuaua in gedachten. Ze zijn gemaakt van voedselveilige materialen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over giftige stoffen in dit chihuahua speelgoed.

chihuahua speelgoed

Chihuahua speelgoed – traktatie puzzel

De traktatie puzzel is een spel van niveau 2, perfect voor chihuahua eigenaren die een verleidelijk solospel nodig hebben om destructief gedrag en verveling bij hun pups tegen te gaan. Zeer geschikt voor hondjes die niveau 1 spellen onder de knie hebben en klaar zijn voor een extra uitdaging! Dit felgekleurde puzzelspel is gemakkelijk te vullen met traktaties en kan worden geschud om de geur vrij te geven. Voor het geval jouw chihuahua het nog niet heeft opgemerkt in dit speelgoed.

Pluche piepspeeltje

Als jouw beste vriend nog niet toe is aan een level 2 speeltje, is dit geweldig interactief speelgoed voor jouw chihuahua. Het is een verstoppertje van pluche en een piepspeeltje. Het voorkomt verveling wanneer uw huisdier alleen thuis is, moedigt positieve speelgewoonten aan en stimuleert het natuurlijke jachtinstinct van jouw kleine jongen. Je vult het speeltje gewoon met de kleine piepspeeltjes, gooit het naar jouw beestje en de pret kan beginnen. Je kunt het ook gebruiken voor een spelletje apporteren door de kleinere piepbeestjes te gooien. Het pluche materiaal is gemakkelijk voor de tanden van jouw hond, dus het werkt ook goed voor puppy’s en volwassen honden. Het behoort tot het beste speelgoed om uw chihuahua mentaal gestimuleerd en fysiek actief te houden.

speelgoed chihuahua

Kauw speelgoed chihuahua

Kauwspeeltjes zijn geweldige bijtspeeltjes voor puppy’s zodat ze je schoenen niet kapot kauwen! Ze zijn ook goed voor volwassen chihuahua’s om hun gebit gezond te houden. Bovendien zijn ze er in verschillende maten, zodat u het perfecte kauwspeelgoed kunt vinden voor de kleine omvang van jouw chihuahua. Mini Dentachew speelgoed is een geweldig kauwspeeltje voor een kleine hond. Ze zijn gemaakt met meerdere texturen, waaronder een kauwbaar buigzaam materiaal om jouw kleine kauwer te verleiden en zijn tandvlees te masseren. Het touwspeeltje helpt tandsteen te verwijderen en zijn tanden te flossen.

Bekijk het bestverkochte speelgoed voor Chihuahua’s op Bol.com.