Chihuahua knuffel

Net als echte chihuahua’s, zijn onze opgezette knuffel chihuahua’s en pluche varianten verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en vachtlengtes. Omdat chihuahua’s het kleinste hondenras zijn, zijn de meeste pluche en knuffel chihuahua’s in wezen levensgroot! Hondenliefhebbers kunnen hun geluk op met deze bijna echt lijkende chihuahua knuffels. 

Zittende chihuahua knuffel

Dit realistische chihuahua knuffeldier heeft een realisme dat zeker zal verbazen. Deze levensechte knuffel chihuahua is 20 centimeter en is met de hand genaaid en genaaid met zorg, kwaliteit, creativiteit, verbeeldingskracht en realisme dat je zowel kunt zien als voelen. Eén blik op dit realistische chihuahua knuffeldier is voldoende om je vriend te verbazen en je familie te verbazen. Als je gek bent op honden, zul je dol zijn op deze levensechte knuffel chihuahua, want het is het op één na beste van het echte werk. Geen riem nodig. Geen onderhoud nodig. De handgemaakte levensechte chihuahu knuffel is ontworpen om het soort pluche metgezel te zijn dat een leven lang meegaat. Of het nu gaat om een ​​verjaardagscadeau voor de hondenliefhebber in je leven of een cadeau om een ​​speciaal iemand te laten weten hoeveel je houdt en om je geeft, deze realistische chihuahua knuffel past zich aan alle gelegenheden aan. 

chihuahua knuffel

Hansa chihuahua knuffel

Hansa knuffeldieren, inclusief dit realistische chihuahua knuffel, voldoen aan of overtreffen alle Europese veiligheidsnormen en worden aanbevolen voor kinderen van drie jaar en ouder. Elk levensecht knuffeldier is ontworpen door kunstenaars met behulp van portretten van het dier in zijn natuurlijke omgeving. De op maat ontworpen vacht van het knuffeldier wordt vervolgens zorgvuldig met de hand geknipt door bekwame vakmensen voor een onderscheidend uiterlijk en een unieke persoonlijkheid. Elke chihuahua knuffel wordt geleverd met een educatieve hang-tag die de habitat, levensstijl, draagtijd, verzorging van jongen en eetgewoonten van het dier beschrijft. 

Bekijk hier alle chihuahua knuffels op Bol.com.