Chihuahua beeldje

Wat is er nou mooier dan een beeldje te hebben van een chihuahua wanneer je zelf een chihuahua hebt. Of ben je er nog niet helemaal over uit wat je je vriend of vriendin die een chihuahua heeft moet geven? Geef een chihuahua beeldje! Er zijn ontelbaar verschillende soorten en maten beeldjes online te vinden waardoor er voor iedereen wat te vinden is. Zo heb je beeldjes die je kunt gebruiken als bijvoorbeeld een spaarvarken, grappig gevormde beeldjes en chihuahua beeldjes die zo gemaakt zijn dat ze mooi in het huis staan. 

Chihuahua beeldje

De geliefde chihuahua hond is een van de kleinste hondenrassen en wordt in verbluffende details nagebootst met dit tuinbeeld. Dit chihuahua tuinbeeld ziet met meer loyaliteit dan zijn kleine lichaam aankan en is de perfecte viering van het populaire ras. Het zwartbruine Chihuahua puppybeeld is een schattige, levensechte replica van de puppy. Gemaakt met polyresin is dit beeld goed voor zowel binnen als buiten. Maakt een schattig cadeau voor de dierbaren. Iedereen die van de chihuahua houdt, houdt van dit beeldje. Hierdoor kan je het beeldje mooi in de tuin zetten of bijvoorbeeld als verassing aan iemand geven die houdt van de chihuahua.

chihuahua beeldje

Spaarbeeldje chihuahua

Deze collectie vertrekt vanuit dit idee om enkele mooie chihuahua beeldjes van mascottes te ontwikkelen die op ware grootte worden weergegeven met alle luxe details en de speelse aanvulling van de snoepjes. Die bijdragen aan een kleurrijk en verrassend contrast. Een afwerking die mat porselein en glans combineert voor een perfect stuk voor dieren- en huisdierenliefhebbers. Deze hondenfiguren zijn gemaakt met een speciale techniek en beschilderd met niet-giftige kleuren, in overeenstemming met de Europese normen. Albast gemalen tot een fijn poeder wordt gereconstitueerd met een harsachtig bindmiddel waardoor het kan worden gevormd tot het prachtige chihuahua beeld. Zo is er hier Chihuahua van gemaakt. Niet alleen een mooi chihuahua beeldje, maar ook nog eens eentje die je kunt gebruiken om geld in te bewaren.

Bekijk hier alle chihuahua beeldjes op Bol.com.