Chihuahua boek

Lees in dit blog alles over populaire chihuahua boeken. Hoe vertederend en expressief Chihuahua’s ook zijn, het is geen wonder dat ze een populair hondenras zijn. Als je op zoek bent naar een Chihuahua-puppy, moet je weten hoe u een gezond, gelukkig dier kunt identificeren – en vervolgens weten welke artikelen je in de dierenwinkel moet inslaan. Naar de dierenarts gaan is iets dat je en jouw pup regelmatig zullen doen, dus tips voor het vinden van een goede dierenarts en hoe je jou kunt voorbereiden op het eerste bezoek van jouw hond, tellen als waardevolle informatie. Hierom is het goed veel informatie uit bijvoorbeeld een chihuahua leerboek te halen.

1. Chihuahua boek uitgebreid

Chihuahua boek

Dit boek over chihuahua’s heeft een uitgebreid hoofdstuk over blaffen, lichaamsbeweging en activiteit, verzorging, seizoensverzorging en lichaamsdeelspecifieke zorg. Je leert hoe je dagelijkse handelingen en trainingsmethodes helpen bij het cultiveren van de acceptatie, tolerantie en het vermogen van je Chihuahua om op een positieve manier met jou en de rest van de wereld om te gaan. Je vindt deskundig advies over alles, van voeding en gezondheidszorg tot inbraak, verzorging, training en meer. Bovendien leer je de ins en outs van het selecteren van de juiste dierenarts, het omgaan met noodsituaties en zelfs het inschrijven van je kleine lieveling in een hondenshow. Je leert over de ups en downs van het leven met een huisdier, raakt vertrouwd met de klassieke fysieke kenmerken van de chihuahua en vindt hulp bij het beslissen of je de voorkeur geeft aan een hond met een lange vacht of een gladde vacht. Dit ongelooflijke Chihuahua-verzorgingsboek zal je gids zijn voor elke stap in het leven van je Chihuahua, van puppy tot volwassene tot senior.

chihuahua boek

2. Chihuahua boek voor dummy’s

Chihuahua voor dummy’s

Ben je gek op chihuahua’s? Het boek Chihuahua’s voor Dummy’s is volledig bijgewerkt om je te laten zien hoe jij degene kunt vinden van wie je het meest houdt en hoe je hem of haar een deel van uw gezin kunt maken. Deze one-stop-gids geeft je alle informatie die je nodig hebt om je moedige kleine hond groot te brengen en te verzorgen. Je leert in het boek ook over eerste hulp, hoe je je chihuahua veilig kunt houden, tips voor reizen, hechting, slaapproblemen, tandjes krijgen en kauwen, en nog veel meer.

3. Chihuahua leerboek

Chihuahua leerboek

Dit Chihuahua boek bevat gedetailleerde training voor een groot aantal problemen, waaronder angsten (andere honden, verkeer, mensen), exacte stappen om verlatingsangst op te lossen, verzorgingstips voor geredde Chihuahuas, een hoofdstuk over volledige commandotraining, problemen met aan de lijn lopen en volgen. Als je chihuahua nog niet zindelijk is, zul je blij zijn dat dit boek een feilloos hoofdstuk over zindelijkheidstraining bevat voor snel succes. Je krijgt ook gedetailleerde informatie over markeren en onderdanig urineren. Een Chihuahua verzorgingsboek is niet compleet zonder gedetailleerde gezondheidsonderwerpen, en dit boek bevat meer dan 20 uiterst grondige gezondheidssecties met betrekking tot elke aandoening waar de Chihuahua vatbaar voor is, problemen die worden gezien bij speelgoedrassen en die veel voorkomen bij honden. Verkrijg de kennis om vroege tekenen te herkennen en lees over behandelingsopties, prognose en preventie in dit chihuahua boek.

Chihuahua handboek downloaden