Chihuahua shop

In een chihuahua shop kan je terecht voor al jouw must have items. Je bent van plan een nieuwe Chihuahua-puppy te krijgen! Of misschien heb je er net een en ben je verdwaald in wat deze kleine bol bont nodig heeft. Chihuahua’s hebben veel karakter en ze zijn enkele van de liefste honden ter wereld. Ze zijn misschien klein, maar ze zitten vol karakter en energie, waardoor ze perfecte huisdieren zijn voor iedereen, ook voor gezinnen. Voordat je je aanwinst mee naar huis neemt, moet je er natuurlijk voor zorgen dat je goed bent voorbereid met alles wat ze nodig hebben. Daarom is het goed om naar een chihuahua shop online of ergens fysiek in Nederland te gaan om alle spullen die je nodig hebt te kopen.

Halen in chihuahua shop > Een harnas

Een van de eerste producten die je moet halen in een chihuahua shop is het harnas. Chihuahua’s mogen nooit alleen met een halsband worden uitgelaten; ze moeten worden gelopen met behulp van harnassen, omdat ze zeer vatbaar zijn voor nekletsel. Een harnas vinden dat is gemaakt voor iemand die zo klein is, is niet altijd gemakkelijk. Veel honden van deze maat hebben er geen probleem mee om uit bepaalde soorten harnassen te glippen. Anderen hebben clips die zo klein zijn dat ze moeilijk te knippen en los te knippen zijn. Je vind ze in elke chihuahua shop.

chihuahua shop

Een knuffelige trui

Alle eigenaren weten dat het knuffelen van je Chihuahua een dagelijkse verantwoordelijkheid is. Liefde is niet te koop in een chihuahua shop. Wat je ook doet, je chihuahua zal je tegenhouden en vragen om vastgehouden te worden. Als u thuis werkt of aan een bureau moet zitten, kan uw kleine harige vriend naar u klauwen en zich druk maken totdat hij wordt vastgehouden. Dan houdt u hem onhandig vast terwijl u probeert te typen. Er is een oplossing voor de knuffelstrijd: een knuffeltrui. Dit zijn hoodies die speciaal zijn ontworpen om lekker met je chihuahua te knuffelen! Hoodies hebben een buidel in kangoeroestijl aan de voorkant waar je chihuahua lekker in kan kruipen. Nu kun je jouw chihuahua lekker knuffelen en heb je beide handen vrij om te typen wanneer je aan een bureau of op de bank zit met een laptop. Als je rondloopt met je chihuahua in de buidel, is het altijd aan te raden om hem met één hand te ondersteunen zodat hij er niet uit valt. Dit kan je ook allemaal kopen in chihuahua shops in Nederland

Een halsband

Waar je ook naar moet kijken in een chihuahua shop is een halsband. Wanneer er veel mensen in huis zijn, of voor de algemene veiligheid van jouw chihuahua, is het verstandig om haar een halsband met belletje te laten dragen. De bel zal je waarschuwen waar ze zijn als je het geklets van hun kostbare poten niet kunt horen. Dit voorkomt dat chihuahua’s ontsnappen wanneer mensen uw huis binnenkomen of verlaten, of dat ze worden opgesloten in een deur of dat er op wordt getrapt, enz. Vanwege hun kleine gestalte en het feit dat hondenhalsbanden geen bellen hebben, zijn halsbanden voor katten de beste optie. Zorg ervoor dat je een halsband met een losbreekbare clip koopt, in plaats van een traditionele metalen riemgesp-achtige clip, aangezien een hond die zijn halsband ergens aan vasthoudt, kan stikken of zichzelf ernstig kan verwonden zonder een losbreekbare clip.

Bekijk hier nog meer handige producten in de Bol.com chihuahua shop die je nodig hebt als je een chihuahua gaat kopen.